Stiri

Curs certificarea Lantului de Custodie si Due diligence


logo soil associationOrganismul de certificare Soil Association Certification Ltd. si Asociatia pentru Certificare Forestiera (ACF), va invita in data de 9-10 iulie 2015, la un curs de instruire cu urmatoarele teme:  • Certificarea lantului de custodie in sistem FSC® (Forest Stewardship Council®) si sistem PEFCTM
  • Certificare lemn controlat
  • Regulamentul 995/2010 si sistemul Due diligence dezvoltat de organizatia de monitorizare Soil Association

Cursul va avea loc in Brasov, la Hotel Classic Inn http://classic-inn.ro, dupa Agenda de mai jos.


Costul total pentru curs este de 90 euro pentru fiecare participant si include cheltuielile de cazare, masa, pauza de cafea si suportul de curs. Cazarea se va face in camera in regim single.

Numarul minim de participanti pentru a se desfasura cursul este de 8, iar numarul maxim 20.


Cursul se va desfasura pe doua grupe de lucru in functie de nivelul de cunostinte: cunostinte medii si avansati, asa cum apare structurat in Agenda.

Pentru a putea participa la cursul de instruire, rugam fiecare participant sa completeze “Formularul de participare” anexat acestei Invitatii si sa il transmita pe adresele de e-mail fsc@certificareforestiera.ro si MBaroi@soilassociation.org, pentru a primi confirmarea.


Termenul limita pentru inscriere este de 3 iulie 2015.


Mai multe detalii organizatorice sau legate de structura cursului, puteti afla de la persoanele de contact: Marius Turtica, e-mail: fsc@certificareforestiera.ro; tel: 0740 300 616 si Maria Baroi: MBaroi@soilassociation.org; tel: 0748 059 023

Contact

Marius Turtica

tel: +40 740 300 616

acf@certificareforestiera.ro

Certificate FSC Romania


harta_cert_small

Harta zonelor de risc si PVRC Romania

harta_risc_small

Ghid PVRC

harta_risc_small