Stiri

Adunarea generala a Membrilor FSC


ghid In perioada 26 iunie - 1 iulie 2011 va avea loc a sasea Adunare Generala a Membrilor FSC. Adunarea Generala este forul suprem de luare a deciziilor in cadrul FSC. O data la 3 ani membrii FSC ai camerelor de mediu, social si economica se intalnesc pentru a discuta viitorul padurilor si a comunitatilor locale aferente. "


Cea de a sasea Adunare Generala a Membrilor FSC va avea loc in Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia. Evenimentul aduna la un loc delegati venind din partea Initiativelor Nationale, organismelor de certificare, detinatori de certificate, ONG-uri, membri, observatori si alti factori interesati sa asigure o legatura durabila intre bunastarea oamenilor si padure.


Adunarea Generala FSC este constituita din trei camere: Mediu, Social si Economica, care la randul lor sunt impartite in doua sub-camere Nord si Sud, Romania facand parte din sub-camera Sud.


Scopul impartirii pe cele trei camere este acela de a mentine echilibrul puterii de vot intre diferiti factori interesati fara a limita numarul de membri din fiecare camera.


Membrii FSC au dreptul de a participa si de a vota la Adunarea Generala FSC precum si de a initia si propune spre aprobare diferite motiuni.


Pentru mai multe detalii despre Aduanrea Generala a membrilor FSC va rugam sa contactati Initiativa Nationala FSC in Romania (mail: acf@certificareforestiera.ro) sau sa accesati site-ul: http://www.ga.fsc.org/startpage.phpl


Contact

Marius Turtica

tel: +40 740 300 616

acf@certificareforestiera.ro

Certificate FSC Romania


harta_cert_small

Harta zonelor de risc si PVRC Romania

harta_risc_small

Ghid PVRC

harta_risc_small