Stiri

Consultare publica privind Standardul National FSC®pentru Management Forestier in Romania
DRAFT 2-0

Data supunerii spre consultare publica: 8 August 2016

Data incheierii consultarii publice: 9 Septembrie 2016


Stimate Doamne /Stimati Domni,


Ca urmare a sugestiilor venite in urma testarii in teren a Standardului National, Grupul de Elaborare a Standardului FSC pentru Romania a fost elaborat Draftul 2-0 privind Standardul National FSC pentru Management Forestier in Romania. Acesta este supus spre consultare publica incepand cu data de 8 august 2016 pana in data de 9 septembrie 2016.


Comentariile vor fi transmise in format electronic prin completarea formularului de consultare publica.


Comentariile vor fi transmise in atentia Grupului de Elaborare a Standardului National FSC pe adresa de e-mail: fsc@standardnational.ro, pana cel tarziu la data de 9 septembrie 2016.


Precizari Importante


Principiile si Criteriile FSC au un caracter obligatoriu, nu se pot modifica si nu fac obiectul consultarilor. Comentariile vor face referire doar la Indicatorii, Verificatorii si Anexele acestui Standard (D2-0).

Pentru a putea fi considerate valide, comentariile transmise pe marginea Draftului 2-0 al Standardului National FSC, vor tine cont, in mod obligatoriu, de urmatoarele:


  • Comentariile vor fi transmise doar in format electronic la adresa fsc@standardnational.ro in atentia Grupului de Elaborare a Standardului din Romania;
  • Comentariile se vor face prin completarea formularului de consultare publica si atasarea acestuia la e-mail sau direct de pe site-ul www.standardnational.ro (versiunea online);
  • Vor fi considerate valide doar comentariile transmise pana la data de 09.09.2016;
  • Comentariile vor fi transmise in limba romana.
  • Comentariile vor avea un caracter oficial si vor contine obligatoriu datele de identificare, asa cum apar ele in Formular consultare publica Standard National_Draft 2-0, cu nume si prenume, date de contact si domeniul de expertiza din care provine

La finalul procesului de consultare, toate comentariile primite vor fi analizate de catre Grupul de Elaborare a Standardului National FSC care va intocmi un raport public ce va include:


  • Rezumatul comentariilor transmise (inclusiv expeditorul si datele acestuia de contact);
  • Raspunsul Grupului de Elaborare a Standardului National cu privire la comentariile transmise;
  • Precizari referitoare la forma in care au fost integrate comentariile primite in versiunea subsecventa a draftului supus consultarii publice;

Mai multe informatii despre procesul de adaptare a Standardului, puteti afla:


E-mail: fsc@standardnational.ro

Telefon: +40 740 300 616


Daca aveti cunostinte de alte persoane, institutii sau organizatii, care ar putea fi interesate de acest proces, va rugam sa redirectionati si catre acestia continutul acestui e-mail.


Cu stima,
Grupul de Elaborare a Standardului FSC pentru Romania


Contact

Marius Turtica

tel: +40 740 300 616

acf@certificareforestiera.ro

Certificate FSC Romania


harta_cert_small

Harta zonelor de risc si PVRC Romania

harta_risc_small

Ghid PVRC

harta_risc_small