Stiri

Consultare publica privind Ghidul Practic pentru identificarea si managementul Padurilor cu Valoare Ridicata de Conservare


WWF Programul Dunare Carpati Romania va invita sa trimiteti comentariile dvs. in cadrul consultarii publice pentru finalizarea editiei a doua privind Ghidul Practic pentru identificarea si managementul Padurilor cu Valoare Ridicata de Conservare.

Ghidul a fost elaborat impreuna cu un larg grup de specialisti din diverse domenii (social, economic si mediu) si vine in primul rand in sprijinul ocoalelor silvice care doresc sa se certifice in sistem FSC (Forest Stewardship Council), dar si in sprijinul companiilor care doresc sa achizitioneze "lemn controlat FSC", sau celor care doresc sa evalueze independent valoarea unei paduri din punct de vedere, economic, social si al mediului.

Pentru a da posibilitatea tuturor factorilor interesati sa-si exprime punctul de vedere, acest Ghid este supus consultarii publice pe site-ul Asociatiei pentru Certificare Forestiera timp de 30 de zile. Va rugam trimiteti comentariile dvs. pana cel tarziu la data de 30.08.2012 pe adresa rvlad@wwfdcp.ro sau acf@certificareforestiera.ro.

descarca aici

Contact

Marius Turtica

tel: +40 740 300 616

acf@certificareforestiera.ro

Certificate FSC Romania


harta_cert_small

Harta zonelor de risc si PVRC Romania

harta_risc_small

Ghid PVRC

harta_risc_small