News

Consultarea publica in cadrul procesului de certificare a Asociatiei Uniunea Proprietarilor de Paduri si Pasuni Tinutul Padurillor - Erdovidek - Ocolul Silvic Baraolt


romsilva auditCa parte a evaluarii ce va avea loc in septembrie 2009, organismul de certificare Woodmark Soil Association din Barea Britanie doreste sa contacteze persoane si organizatii interesate de managementul forestier sau afectate de acesta, pentru a ajuta la identificarea aspectele pozitive si negative ale managementului forestier.

Se va utiliza orice informatie care va ajuta organismul de certificare sa fie mai bine informat in cadrul monitorizarii. In acest sens ve puteti exprima prin intermediul "Formularului de consultare publica". Punctele dvs. de vedere sunt binevenite si vor fi tratate ca fiind confidentiale.


In plus, sunt binevenite orice comentarii asupra Standardelor de Certificare a Managementului Forestier ce vor fi utilizate pe parcursul monitorizarii si a aplicabilitatii lor in zona. Pentru aceasta monitorizare va fi utilizat Standardul Generic Woodmark adaptat pentru Romania, versiunea a 2-a.. O copie a acestui standard este disponibila la www.soilassociation.org/forestry.


Comentariile trebuie transmise in cursul lunii urmatoare, la adresa de e-mail: OIorgu@SoilAssociation.org, pentru a putea fi luate in considerare in cadrul monitorizarii. Un rezumat al principalelor probleme transmise pe parcursul procesului de consultare, precum si a modului in care acestea au fost adresate va fi inclus in raportul privind monitorizarea, care va putea fi accesat www.soilassociation.org/forestry, in cca. 6 luni de la evaluare.


Puteti de asemenea trimite comentariile dvs. catre Initiativa Nationala FSC in Romania , care poate fi contactata la urmatoarea adresa: acf@certificareforestiera.ro.


Descarca "Formularul de consultare publica

Contact

 

Marius Turtica
tel: +40 740 300 616
mail:acf@certificareforestiera.ro

Certificate FSC Romania

harta_small